Fenestra-lisävarusteet

Fenestra-ikkunoihin ja -oviin on saatavilla monipuolisesti lisävarusteita, jotka tekevät arjesta mukavampaa. Sälekaihtimilla suojaat kotisi katseilta ja auringon liialta lämmöltä. Ristikoilla taas tuot ikkunoihin lisää ilmeikkyyttä ja syvyysvaikutelmaa. Voit hankkia meiltä myös jakopuitteita, painikkeita, hyönteispuitteita ja raitisilmaventtiilejä.

Nyt saatavilla kotimainen ratkaisu mobiiliverkon signaaliongelmiin sisätiloissa

ff_signal_signaalivahvistin
Kuuluvuuden parantamiseen

FF-SIGNAL

Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut aiheuttavat haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Esimerkiksi vastavalmistuneissa kerrostaloissa, joissa ikkunoiden energiatehokkuus on saatettu hyvälle tasolle, saattaa parveke olla ainoa paikka operoida luotettavasti langattomia laitteita. Ongelmia esiintyy myös vanhoissa rakennuksissa, joihin peruskorjauksen yhteydessä asennetaan uudet ikkunat.

Signaaleja heikentävät erityisesti selektiivipinnoitetut ikkunat ja betonirakenteet sekä muut metalleja sisältävät rakennustuotteet. Energiatehokkuusvaatimusten kasvaessa suunnittelussa tulisi kuitenkin ottaa huomioon myös vaatimukset turvallisuuden varmistamisesta sisätilakuuluvuuden osalta. FF-SIGNAL on kehitetty ratkaisemaan kuuluvuusongelmat näissä uusissa ja haasteellisissa olosuhteissa.

FF-SIGNAL VIE VERKON VAHVANA LÄPI RAKENTEIDEN
FF-SIGNAL-signaalivahvistin on mobiiliverkon signaaleja vahvistava elementti seinärakenteisiin. Ratkaisulla saavutetaan jopa 30–100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi ja varmistetaan sisätiloihin samat nopeudet kuin rakennusten ulkopuolella. Signaalivahvistin asennetaan rakenteiden sisään, esimerkiksi ikkunankarmien väliin tai betoniseinään ohutrappauksen alle. FF-SIGNAL on täysin huoltovapaa. FF-Signal on myös antenni, ei vain vahvistin. Se tuo signaalin vain vähemmän vaimentuneena, kuin jos se joutuisi menemään seinän/ikkunan läpi

Tutustu tarkempiin rakennusohjeisiin ennen asennusta!
Lisätietoa: https://www.finnfoam.fi/tuotteet/ff-signal/

Lisävarusteet

Ristikot

Ristikoilla tuot ikkunoihin lisää ilmeikkyyttä ja syvyysvaikutelmaa.

Tasolasiin liimatut kiintoristikot

Sopii MSE ALU -rakenteisten ikkunoiden ulkopuitteeseen sekä IOSS ALU -rakenteeseen. Profiilileveys 24 mm, 56 mm, 95 mm ja 137 mm. Saatavilla eri leveyksissä, eri leveyksiä voidaan myös yhdistellä.

Irtoristikot

Sopii kaikkiin ikkunarakenteisiin, lukuun ottamatta IOSS ALU -ovea. Kiinnitys tapahtuu karmin ulkopintaan. Profiilileveys 24 mm.

Lisävarusteet

Sälekaihtimet

Sälekaihtimilla suojaat kotisi katseilta ja auringon liialta lämmöltä.

Integroitu sälekaihdin safiiri-säätölaitteella

Välitilaan asennettava integroitu kaihdin avattaviin ikkunoihin. Turvallinen ja helppokäyttöinen kaihdinratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheeseen.

 

Parvekeovien sälekaihtimet

Sisäpuoliset pinta-asennetut sälekaihtimet. Yleensä vaijeriohjattuja, eli ovea avattaessa ja suljettaessa kaihdin ei heilu vapaana.

Sälekaihdin perinteisellä säätömekanismilla

Välitilaan asennettava kaihdin, jossa perinteiset huonetilan puolelle asennettavat säätimet.

Kiinteiden ikkunoiden sälekaihtimet

Sisäpuoliset pinta-asennetut sälekaihtimet perinteisellä vetonarulla. Kaihtimet ovat vapaana valoaukossa lähellä lasipintaa.

Solar Handy Sweet -integroitu sälekaihdin

Solar Handy Sweet on ikkunan välitilaan asennettava kaihdin avattaviin ikkunoihin. Tämän markkinoiden tunnetuimpiin kuuluvan integroidun kaihdinratkaisun käytettävyys, lapsiturvallisuus ja tiiveys ovat huipputasoa.
Myös ulkonäköön ja muotoiluun on kiinnitetty paljon huomiota.

Lisävarusteet

Venttiilit

Voit hankkia meiltä myös erilaisia raitisilmaventtiilejä.

Fenestra Freetec- ja Biobe-korvausilmaventtiilit 

Asuntoon, jossa painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poisto. Tuo huonetilaan suodatettua kylmää ulkoilmaa.

Fenestra Ventec -tuloilmaikkuna

Asuntoon, jossa koneellinen poisto ja riittävä alipaine. Tuo huonetilaan suodatettua esilämmitettyä ulkoilmaa.

Fenestra Freshtec -korvausilmaventtiilit

Asuntoon, jossa koneellinen poisto ja riittävä alipaine. Tuo huonetilaan suodatettua kylmää ulkoilmaa.

Muut tuloilmaikkunaventtiilit

Asuntoon, jossa koneellinen poisto ja riittävä alipaine. Tuo huonetilaan suodatettua esilämmitettyä ulkoilmaa.

Puuosien vakio- ja perussävyt

Alumiiniosien vakio- ja perussävyt

Tutustu ikkuna-
mallistoihin

Fenestra-ikkunat edustavat suomalaista insinöörityötä parhaimmillaan. Ne on varta vasten suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin ja täyttämään tiukimmatkin laatuvaatimukset. 

Kysy lisää

Ota yhteyttä
alueesi myyjään

Varaa tapaaminen oman alueesi myyjän kanssa ja ikkunoiden sekä ovien suunnittelu voi alkaa!