Uudet ikkunat sujuvasti jokaiseen kotiin

Vuosikymmenten kokemus on opettanut meille parhaan mahdollisen tavan toteuttaa ikkunaremontti ja uudiskohteiden ikkuna-asennukset vuodenajasta riippumatta. Pidämme huolta siitä, että ikkunaremontti on mahdollisimman sujuva niin remontin toteuttajalle kuin kohteen loppukäyttäjällekin.

Näin Fenestra Ikkunaremontti etenee

 • 1. Suunnittelu

 • 2. Tilaus

 • 3. Valmistelut

 • 4. Asennus

 • 5. Takuu

 • 6. Tyytyväisyys

Vaihe 1.

Suunnittelu

Onnistunut ikkunaremontti alkaa ammattitaitoisesta suunnittelusta. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi tulemme tekemään suunnitelman kohteeseen veloituksetta.

Vaihe 2.

Tilaus

Laadimme ikkunatarjouksen kohdekartoituksen pohjalta. Hyväksyttyäsi sen teemme kanssasi sopimuksen uusien ikkunoidesi rahoituksesta, toimitusajasta ja asennusaikataulusta. Kotitalousasiakkaana olet asennustyön osalta oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Vaihe 3.

Valmistelut

Tilauksen yhteydessä teemme kanssasi remonttiaikataulun, joka pitää. Hoidamme sovitusti vanhojen ikkunoiden ja rakenteiden purkamisen sekä jätteiden hävittämisen ekologisesti lajiteltuna.

Vaihe 4.

Asennus

Ennen asennusta huolehdimme uusien ikkunoidesi toimituksesta remonttikohteeseen. Asennuksen jälkeen teemme aina lopputarkastuksen ja laadimme yhdessä kanssasi kohteen luovutusasiakirjan.

Vaihe 5.

Takuu

Kaikki Fenestra-tuotteet on suunniteltu ja tehty kestämään aikaa ja pohjoisia oloja. Siksi tarjoamme täyden takuun niin ikkunoille kuin tekemällemme asennustyölle.

Vaihe 6.

Tyytyväisyys

Paras takuumme on, että olet aidosti tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme, ja voit suositella meitä myös ystävillesi. Kartoitamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme sen ehdoilla.

Ikkunan ostajan muistilista

Ennen suunnittelukäyntiä kannattaa miettiä valmiiksi ikkunoita koskevia toiveitasi ja vaatimuksiasi. Niiden pohjalta ikkunamyyjämme voi tarjota juuri sinun kotiisi sopivimmat ikkunavaihtoehdot. Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme uusia ikkunoitasi!

Ikkunoiden mittaaminen

Ikkunoiden suunnittelun tueksi ja tarjouksen tekemiseksi myyjämme tarvitsee mitat asunnon kaikista ikkunoista. Suosittelemme Fenestra-ammattilaista mittauksen tekemiseen, jolloin kaikki tarpeellinen tieto on heti käytettävissämme.

Mikäli haluat kuitenkin tehdä työn itse, tutustu alla oleviin neuvoihin. Ennen kun aloitat, tee piirros ikkunoista ja niiden sijainnista. Mikäli käytettävissäsi on asunnon pohjapiirros, merkitse siihen tarjouspyyntöön tarvittavat tiedot.

Muista nämä!

 1. Kaikkien ikkunoiden tarkat mitat
  Tarkista vanhojen ikkunoiden koko ja tilkevara sisäpuolen peitelistoja raottamalla. Pääsääntönä on, että runkorakenteen ja ikkunakarmin väliin tulee jättää tilkevaraa noin 10–20 mm. Huomioi, että tilkevaran tulee olla yleensä suurempi, mikäli talon rakenteet elävät vuosien varrella. Uudessa talossa tilkevara on noin 10 mm.
 2. Ikkunoiden aukeamissuunta eli kätisyys sisältäpäin katsottuna
 3. Merkitse haluamasi tuuletusikkunoiden paikat
 4. Valitse karmisyvyydeksi seinärakenteeseen sopiva karmisyvyys
  Fenestra-ikkunoiden vakiokarmisyvyydet ovat 131, 170 ja 210 mm, muut karmisyvyydet valmistetaan tapauskohtaisesti mittojen mukaan.
Kysy lisää

Ota yhteyttä
alueesi myyjään

Varaa tapaaminen oman alueesi myyjän kanssa ja ikkunoiden sekä ovien suunnittelu voi alkaa! 

Domlux_Rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

domlux-oven-asennus-2

Asennus-
palvelu

Saat kauttamme kattavat ja luotettavat asennuspalvelut. Kysy lisää myyjiltämme!

Domlux_Projektimyynti

Helppo
remontti

Miten ikkunaremontti etenee? Mitä suunnittelussa tulee ottaa huomioon? Lue lisää täältä!